taras1995 0 Posted May 19, 2013 Доброго дня. Мені 18 років. І залишився в верхній челюсті молочний зуб. Також мене турбують клики(вони трохи випирають вперед). Що ви мені можете порекомендувати. Я звернуся обовязково до лікаря. Але приблизно що вони будуть робити? Виложу також фото: Share this post Link to post Share on other sites
Alex 0 Posted May 20, 2013 У вас ікла на місці. Молочний зуб - це боковий різець. В першу чергу потрібно зробити рентген для того, щоб визначити - це адентія бокового різця чи все таки цей зуб просто не прорізався. Від цього залежатиме план лікування. Однозначно Вам потрібна брекет система, правда в випадку , якщо зуб просто не прорізався, потрібно буде хірургічно його розкривати і за допомогою брекетів витягувати з кістки , ставити на місце. Якщо зуб відсутній - то необхідно збільшити проміжок в створити більше місця для майбутньої дентальної імплантації. Share this post Link to post Share on other sites
taras1995 0 Posted May 20, 2013 а на всі зуби брекети непотрібно? просто не дуже вони рівні Share this post Link to post Share on other sites
Alex 0 Posted May 22, 2013 Брекети завжди одіваються на всі зуби )) Share this post Link to post Share on other sites